Η σελίδα αυτή κατασκευάστηκε για ερευνητικούς λόγους. Περιέχει μερικά χρήσιμα (προσωπικά τουλάχιστον) links και μερικά μαθήματα για HTML. Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν έχει ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό...

Εδώ μπορείτε να βρείτε ένα πρόχειρο Βιογραφικό σημείωμα.

Bookmarks

Blogs

Πέρα από άλλες δραστηριότητες, συντηρώ επίσης και μερικά blogs. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες ακολουθώντας τα παρακάτω links.

General

Linux Distribution

LinuxFocus

Programming

Editors

VIM Online The Vi Pages

Misc

Bike

Τον τελευταίο καιρό ανακάλυψα ότι αγαπάω τρελλά την ποδηλασία. Δηλαδή, αν και είχα ποδήλατο εδώ και πάνω από 10 χρόνια, και το χρησιμοποιούσα αρκετά τακτικά τόσο για προπόνηση όσο και για μετακινήσεις μέσα στην πόλη, εν τούτοις μόλις το 2011 συνειδητοποίησα ότι το ποδήλατο «με πάει πολύ»! Είναι ένα άθλημα το οποίο μπορώ εύκολα να ακολουθήσω, η μετακίνηση μέσα στην πόλη επιβάλλεται να γίνεται με ποδήλατο ή με ΜΜΜ (πάντως όχι με αυτοκίνητο), ενώ έχω βρει πολλές και καλές παρέες μέσω αυτού του χόμπυ. Ακόμα, χρησιμοποιώ το ποδήλατο για προπόνηση στο βουνό, για εκδρομές και βόλτες, ακόμα και για ταξίδια!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε είτε στο προσωπικό μου blog είτε στο blog της παρέας με την οποία μοιράζομαι το αγαπημένο μου hobby και τον προσωπικό μου χρόνο στις διάφορες βόλτες, διοργανώσεις και εκδρομές (Πολύχρωμοι Ποδηλάτες).

Fun

Run the command telnet towel.blinkenlights.nl and just watch!


Contact Info

e-mail: Κόντας Χρήστος
PGP Key: Christos Kontas
URL: http://users.forthnet.gr/the/xakon/
http://www.ceid.upatras.gr/~kontas
Mastodon